Mas Can Nadal – El Graner

"Entre mar i muntanya"

421

Casa de lloguer independent a Albons, Baix Empordà.
Mas Can Nadal és una casa de Turisme Rural situada a Albons, un petit poble que es troba entre mar i muntanya a la Costa Brava del Baix Empordà.
Recentment, Mas Can Nadal ha estat reformat per tal de poder desenvolupar les activitats pròpies de turisme rural. Actualment, consta de tres allotjaments independents: la Casa Pairal, el Graner i la Cort.
El Graner consta de 2 habitacions, un bany, cuina-menjador amb llar de foc, una gran sala d’estar i una petita terrassa. Tot l’allotjament disposa de calefacció amb energia renovable (biomassa).
A més, Mas Can Nadal disposa d’un gran pati tancat amb zona enjardinada i un sorral perquè els més menuts puguin fer castells de sorra. També disposa d’una zona de pícnic amb barbacoa i una gran sala de jocs que conté un futbolí, un ping-pong, una cistella per jugar a bàsquet, una diana per jugar a dards i una xarxa amb raquetes de bàdminton.
Mas Can Nadal es troba a 5 minuts de les platges de L’Escala-Empúries i és ideal per passar uns dies de descans i tranquil·litat junt amb la família i/o amics.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

0.2 km0.5 km35 km4 km20 km4 km20 km0.5 km40 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 25/01/2021

Contacta amb el propietari

Maria Àngels Nadal Alabau
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!