Mas Borrell III

"Tranquil per poder descansar"

421

Fitxa actualitzada el 08/07/2019

Casa rural independent a Cervià de Ter, Gironès.
Mas Borrell es troba situat a Raset veïnat de Cervià de Ter, al nord del Gironès, fronterer amb el Plà de l’Estany i L’Empordà. El Mas data de l’any 1619 una part i del 1200 una altra, aquesta es cataloga dintre el romànic, l’última restauració que varem fer a la casa ens va permetre convertir l’antic paller en tres allotjaments rurals independents i un petit estudi.

La situació del Mas és ideal, prou apartat i tranquil per poder descansar, fer agradables passejades a peu o en bicicleta, o simplement relaxar-se al jardí de la casa i gaudir de la piscina quan el temps ho permet.

També està ben situat si el que es busca són llocs d’oci, d’interès turístic o cultural. Estem a 20 Km de l’Escala ( platges o ruïnes d’Empúries ) a 20 Km de Figueres ( Museu Dalí, de la joguina…) a 15 Km de Girona ( call jueu, catedral, zonz comercial…) i a molt pocs quilòmetres d’altres llocs tan interessants com: Els aiguamolls de l’Empordà, Les illes Medes o El Parc natural de Cap de Creus.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km80 km10 km15 km15 km20 km15 km2 km30 km

Activitats i Restaurants recomanats al Gironès:

Contacta amb el propietari

Núria Pascual
Sóc la Núria i estaré encantada de rebre-us a Mas Borrell, el lloc ideal per estar en família o amics per descansar aprofitar de la piscina quan el temps ho permet peró també per descobrir i visitar el Gironès, la nostra comarca, però també les que ens envolten, l’Alt i el Baix Empordà i el Plà de l’Estany. A només mitja hora de cotxe tenim una gran varietat de paisatges i d’oferta lúdica i turística. Veniu, no us ho podeu perdre!


Si t'ha agradat, comparteix!