Can Cua

"Espai muntanyós, rodejat de boscos"

1263

Casa rural independent a Sant Gregori, Gironès.
Can Cua, també conegut com Can Parés de Ter està, com el seu nom indica, al marge esquerra del riu Ter, dins del terme municipal de Sant Gregori i a uns cinc kilòmetres de la ciutat de Girona.

Situat en un espai muntanyós, rodejat de boscos de la muntanya de Can Soms, al peu de Sant Grau i amb la vall de Bescanó al fons. L’any de la seva construcció s’ha perdut de la memòria amb el pas del temps i esdeveniments de la vida, però segons algunes dades, es pot parlar de principis del segle XVIII.

Masoveria en que la seva gent vivia de la feina del camp i dels boscos, que per subsistir conreaven el seu propi hort, criaven el bestiar, mataven el porc i es feien el pa, i si alguna cosa sobrava la portaven al mercat. En que la gent era sempre benvinguda, així ho demostraven plantant un xiprer a l’entrada de la casa, senyal de un plat a taula pel foraster o amb dos senyal d’un plat i un llit per dormir. Records d’uns temps passats que ja no tornaran… Els xiprers segueixen donant la benvinguda. La tranquil·litat, la il·lusió de viure a plena natura, rodejats de camps i boscos i amb la seguretat d’ésser molt ben atesos, tot això si que encara hi és.

És el que us oferim a CAN CUA.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

4 km5 km99 km7 km12 km17 km36 km43 km4 km0.5 km0.5 km18 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fes la teva reserva!!!

Fitxa actualitzada el 15/07/2019

Contacta amb el propietari

Àngel Puig Poch
Casa rural Sant Gregori – Girona Anys enrere la masia estava bastant malmesa i una mica abandonada, però l’hem restaurat amb molta cura i il·lusió. Restaurar i arreglar aquesta casa, netejar els boscos, els camps, els marges bruts i plens de bardisses, portar-hi aigua i llum, convertir-la amb el que ara veieu era un somni que ha estat possible amb molta feina, esforços i temps. És un lloc especial i tranquil, rodejat de boscos i camins per passejar-hi. Esperem que gaudiu de tots els racons que ofereix la casa i el seu entorn.Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!