Els Masos d’en Coll – Mas Pou I

"Apartament Rural per a 4 persones dins de un Autèntic Agroturisme"

421

Apartament Rural per a 4 persones dins de un Autèntic Agroturisme, Baix Empordà.

El Mas Pou forma part d’Els Masos d’en Coll, on la nostra família està afincada des de fa més de 5 generacions. L’agricultura i la ramaderia han estat i segueixen sent una part molt important de la nostra vida. El Mas Pou és una gran masia amb més de 4000 mts edificats: la vivenda dels avis, habitacions en lloguer i tres masoveries, que amb els coberts, graners i annexes, conformen un conjunt que a distància sembla un petit poble.

El Mas Pou I és apartament rural que comparteix el jardí i la piscina. Una combinació rústica i moderna pintada en tons verdosos i un equipament complet, que fan d’ella un lloc molt acollidor per passar-hi els dies de vacances. A la planta baixa s’hi troba la cuina, menjador i sala d’estar en un sol departament, i a la planta superior dues habitacions una de matrimoni i l’altra amb dos llits individuals, i un bany. Més informació sobre la nostra oferta la trobareu a www.elsmasosdencoll.com.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km100 km2 km50 km10 km5 km3 km60 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:


Fitxa actualitzada el 29/09/2021

Contacta amb el propietari

Joan Coll i Ferrer
Som una família pagesa, ben arrelada. Estimem i respectem la terra i per això tota la nostra producció es ecològica. Escolta, mira, olora, toca, asseboreix i sobretot sent, impregnat amb la nostra filosofia EcoSlow: Desconnecta de la rutina i connecta amb la natura. Coneixereu l’avi Pere i l’avia Pilar, ells m’han ensenyat a mi els valors de la vida al camp, ara ja jubilats trastejan tot el dia cuidant l’hort i fent conserves i sempre a punt per si han de donar un cop de mà; els meus fills l’Arnau i l’Andreu, i jo mateix, en Joan, intentaré que us sentiu com a casa vostra.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!