Els Masos d’en Coll – Mas Llop II

"Casa per 6 persones en Agroturisme: Espaiosa, equipada i tranquil·la"

632

Casa de lloguer per a 6 persones en un autèntic agroturisme, Baix Empordà.

El Mas Llop II forma part d’Els Masos d’en Coll, on la nostra família està afincada fa més de 5 generacions. L’agricultura i la ramaderia han estat i segueixen sent una part molt important de la nostra vida.
El Mas Llop II és una masoveria d’Agroturisme que comparteix amb el Mas Llop I un ampli jardí i la piscina. Amb una construcció i disseny bastant moderns, ofereix amplis espais interiors i exteriors; els seus 265 mts2 estan distribuïts en 40 mts2 d’entrada, 125 de vivenda i 100 mts2 de terrassa. Té tres habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i les altres dues amb dos llits individuals), dos banys complets, cuina-menjador, menjador i sala d’estar, a part d’un ampli rentador. La casa està ben equipada amb tot el necessari per viure-hi.
Per més informació podeu visitar la nostra web wwww.elsmasosdencoll.com.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km100 km2 km50 km10 km5 km3 km60 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 03/09/2020

Contacta amb el propietari

Joan Coll i Ferrer
Som una família pagesa, ben arrelada. Estimem i respectem la terra i per això tota la nostra producció es ecològica. Escolta, mira, olora, toca, asseboreix i sobretot sent, impregnat amb la nostra filosofia EcoSlow: Desconnecta de la rutina i connecta amb la natura. Coneixereu l’avi Pere i l’avia Pilar, ells m’han ensenyat a mi els valors de la vida al camp, ara ja jubilats trastejan tot el dia cuidant l’hort i fent conserves i sempre a punt per si han de donar un cop de mà; els meus fills l’Arnau i l’Andreu, i jo mateix, en Joan, intentaré que us sentiu com a casa vostra.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!