Els Masos d’en Coll – Mas Llop I

"Acollidora, tranquil·la i funcional"

531

Casa Rural per a 5-6 persones en el Baix Empordà 

El Mas Llop I forma part d’Els Masos d’en Coll, un agroturisme, on la nostra família està afincada des de fa més de 5 generacions. L’agricultura i la ramaderia han estat i segueixen sent una part molt important de la nostra vida.
El Mas Llop I comparteix amb el Mas Llop II un ampli jardí i la piscina. La vivenda rehabilitada té una superfície de 80 mts2 distribuïts en dues plantes. A la planta baixa hi ha l’entrada, la cuina – menjador i un rentador. A la planta superior hi ha tres habitacions, dos amb llit de matrimoni i una amb dos llits individuals, i un bany.
Davant la masoveria hi ha una àmplia zona de jardí i jocs, amb piscina.
Per més informació podeu visitar la nostra web www.elsmasosdencoll.com.

 

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km100 km2 km50 km10 km5 km3 km60 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 03/09/2020

Contacta amb el propietari

Joan Coll i Ferrer
Som una família pagesa, ben arrelada. Estimem i respectem la terra i per això tota la nostra producció és ecològica. Escolta, mira, olora, toca, assaboreix i sobretot sent, impregnat amb la nostra filosofia EcoSlow: Desconnecta de la rutina i connecta amb la natura. Coneixereu l’avi Pere i l’àvia Pilar, ells m’han ensenyat a mi els valors de la vida al camp, ara ja jubilats trastejan tot el dia cuidant l’hort i fent conserves i sempre a punt per si han de donar un cop de mà; els meus fills l’Arnau i l’Andreu, i jo mateix, en Joan, intentaré que us sentiu com a casa vostra.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!