Els Masos d’en Coll – Can Barnosell

"Habitacions Rústiques amb encant i esmorzar"

1266

Encantadores habitacions amb esmorzar o lloguer sencer dins d’un Autèntic Agroturisme

Can Barnosell, amplis espais, silenci i tranquil·litat, per relaxar-vos, amb família, amb nens o sols, amb piscina, gimnàs, zona de jocs, granja,… Unes habitacions àmplies i acollidores, amb bany, aire condicionat, televisió, wifi i llits de 150×200. Després de descansar, un esmorzar tipus buffet us espera, amb embotits casolans, formatges, croissants, cereals, suc de taronja acabat de fer, a mà, deliciós. Esmorzeu amb tranquil·litat, sense presses.
Escolteu els ocells, passegeu, visiteu l’hort i la granja, feu visites culturals, aneu a la platja,etc, gaudint del vostre temps, de la vida, etc, això és el que volem que us emporteu de Can Barnosell, per això nosaltres la família Coll, dels avis als nets farem tot el possible perquè així sigui.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km100 km2 km50 km10 km5 km3 km60 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:


Fitxa actualitzada el 29/09/2021

Contacta amb el propietari

Joan Coll i Ferrer
Som una família pagesa, ben arrelada. Estimem i respectem la terra i per això tota la nostra producció es ecològica. Escolta, mira, olora, toca, asseboreix i sobretot sent, impregnat amb la nostra filosofia EcoSlow: Desconnecta de la rutina i connecta amb la natura. Coneixereu l’avi Pere i l’avia Pilar, ells m’han ensenyat a mi els valors de la vida al camp, ara ja jubilats trastejan tot el dia cuidant l’hort i fent conserves i sempre a punt per si han de donar un cop de mà; els meus fills l’Arnau i l’Andreu, i jo mateix, en Joan, intentaré que us sentiu com a casa vostra.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!