"Gaudint l'Empordà"

844

Casa de lloguer independent a Garriguella, Alt Empordà.

El Torn és una casa pairal que data del segle XVIII situada a la plaça de l’església de Garriguella. Ha estat totalment reformada l’any 2011, per convertir-la en un acollidor establiment de turisme rural de lloguer íntegre, conservant l’encant de les típiques cases de poble amb les parets de pedra i els terres de rajol i restaurant els mobles antics,alhora que equipant-le amb les comoditats actuals. com aire acondicionat i bany a totes les cambres.

La casa disposa de 8 places distribuïdes en 4 habitacions (2 de matrimoni i 2 amb la posssibilitat de ser de matrimoni o bé amb dos llits individuals) amb bany a cada una, cuina totalment equipada, menjador i sala d’estar amb llar de foc. A l’entrada hi ha una amplia recepció que també serveix de sala d’estar on s’hi troba abundant informació de serveis i activitats que es poden fer a la comarca.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

65 km1 km4 km35 km9 km4 km5 km55 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 19/08/2020

Contacta amb el propietari

Dani Plana
Hola, em dic Dani, sóc fill de Garriguella i la meva família sempre s’ha dedicat al conreu de la vinya i l’olivera. Em considero un enamorat de l’Empordà i aquesta estima que sento per la terra empordanesa és el que intento transmetre a tots els clients que trien casa nostra per venir-hi a passar uns dies. Empordà 100% !!
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!