El Reixac I – Els Mossos

"Ambientació única amb un aire provençal"

632

Casa de lloguer independent a Sant Joan de les Abadesses.
El Reixac és una casa situada al Pirineu de Girona ideal per fer senderisme i turisme cultural.

Una casa autèntica de turisme rural a Sant Joan de les Abadesses. Ideal per a descansar, fer senderisme i turisme cultural. Ambientació única amb un aire provençal que la fa única i singular. El Reixac ha estat reconeguda en les principals revistes d’interiorisme i decoració del país. La Carme i en Ferran han fet del Reixac una casa acollidora, omplint-la de detalls, restauracions de mobles i altres elements de decoració que donen personalitat a aquesta masia plena història. Amb capacitat per a 6 places distribuïdes en 3 habitacions dobles i 2 bany.

La casa va ser restaurada l’any 1854 pel llavors el seu propietari, Joan Planas. L’any 1992 va ser adquirida per la família Miquel – Bo amb la intenció d’adequar-la al turisme rural.
El Reixac està situat al peu de la muntanya del Puigrus, en plena vall del Torrent de Coll del Pal, a 2,5 km de la vila de Sant Joan de les Abadesses, en direcció a Camprodon, i a 200 m del GR-I.
La casa disposa d’una guia turística pròpia que aconsella als nostres hostes les activitats que es poden fer a la zona facilitant informació específica i números de telèfon de les empreses especialitzades i dels llocs on es practicar.

El nostre establiment s’ha especialitzat en senderisme: posseïm guia pròpia dels senders més importants de la zona, així com acompanyament als hostes que ho desitgen. La nostra guia de senderisme inclou a més històries i llegendes de la zona, anècdotes, recursos culinaris amb fruites del bosc, visites amb caràcter cultural, etc. La nostra guia pròpia li facilitarà informació turística, històrica i cultural de tots aquells recursos que estan situats en un radi de menys de 40 Km de casa nostra, amb indicacions de què cal visitar, què comprar i on cal menjar.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km0.1 km25 km10 km7 km0.1 km100 km20 km3 km0.1 km80 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 15/06/2020

Si t'ha agradat, comparteix!