Can Tubau-1

"Ubicació privilegiada en ple Pirineu amb magnifiques vistes panoràmiques."

421

Casa de lloguer independent a Campelles (el Ripollès), pensada tant per a grups de 4 o 5 persones com per a grups de fins a 30 o més persones.

Can Tubau és una masia típica de muntanya datada del segle XV situada a Campelles, un petit i acollidor poble a uns 1.300 metres d’altitud.
La casa està distribuïda en diversos allotjaments rurals independents (apartaments), cada un dels quals disposa de dues o tres habitacions dobles, menjador amb llar de foc, televisió…, cuina equipada, bany, rentadora, wifi… La casa està pensada tant per allotjar grups reduïts, de fins a 6 persones, en un apartament o, per allotjar grups més nombrosos de 8, 10, 15, 20, 25, o més persones agafant tants apartaments com llits necessitin i, alhora, en el menjador d’un d’ells els muntem diverses taules per tal que puguin estar tots junts a la mateixa estança.

A Can Tubau, lloc privilegiat per les seves magnífiques vistes panoràmiques, podran gaudir d’una estança inoblidable en plena natura i amb la màxima tranquil·litat, i a la vegada, tenen un ampli ventall d’activitats a tocar: esquí, senderisme, excursionisme, escalada, bicicleta, quads, muntar a cavall, buscar bolets, maduixes…, visitar la Vall de Núria, la Vall de Ribes, el romànic de la comarca….

A qualsevol època de l’any quedaran meravellats contemplant els paisatges pirinencs que envolten la casa, amb pics de quasi 3.000 metres d’altitud, com ara el Puigmal.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

22 km6 km30 km22 km60 km6 km2 km100 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 15/06/2020

Contacta amb el propietari

Antoni Arqués
Des de fa molts anys la nostra família ha anat restaurant la masia per destinar-la al turisme. Els meus avis i pares varen començar i els que venim al darrera intentem continuar amb la idea de conservar i donar a conèixer el patrimoni rural. Esperem que la nostra experiència en el món del turisme rural faci que els nostres clients puguin tenir una estada inoblidable en plena natura.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!