Can Soler de Merlant – Can Soler I

"Enjardinada per gaudir de les vistes"

622

Casa de lloguer independent a Porqueres, Pla de l’Estany.
Què és Can Soler?
Can Soler és una residència casa de pagès, la qual pots viure unes estades inoblidables, per la possibilitat que t’ofereix pots gaudir d’un entorn incomparable al bell mig de la natura. L’harmonia i la tranquil·litat de la seva situació ofereix un ambient ideal pel qui busca el descans i la desconnexió total.

Com està distribuïda?
Can Soler és una masia restaurada del segle XVIII que disposa de dos allotjaments independents, situats a la mateixa edificació amb la possibilitat d’un sol allotjament més gran per grup o diverses famílies. També es disposa del Paller de Can Soler que és una caseta annexa a la gran.
Can Soler I 5 persones
Can Soler II 10 persones
Paller I de Can Soler 6 persones
Paller II de Can Soler 4 persones

Can Soler I disposa d’una habitació triple, una habitació doble, un bany, cuina-menjador i sala d’estar amb llar de foc.
La masia està envoltada d’una àmplia zona enjardinada amb piscina i barbacoa.
Zona comuna: sala de jocs, billar, futbolí, ping-pong, saló per escoltar música, jocs pels més menuts i una sala de rentadores.

Quan estàs a Can Soler té la possibilitat de fer grans passejades, sigui a peu, en bicicleta o a cavall, es podria dir que està enllaçada per molts camins rurals i envoltada de bosc. A cent metres de la casa es troba la font potable i l’ermita de Merlant.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

8 km90 km8 km20 km8 km40 km8 km8 km4 km20 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 15/06/2020

Si t'ha agradat, comparteix!