Can Solanas

"Envoltada per un gran jardí de prada i arbrat"

1255

Habitacions en casa de lloguer compartida a Serinyà, Pla de l’Estany.
Can Solanas és una antiga masia de pedra del segle XIII envoltada per un gran jardí de prada i arbrat.
En la seva restauració s’ha respectat totalment la seva estructura i estil, encara s’aprecia en diferents estades un vell pou d’oli, un forn de pa, un parell de “festejadors” (finestres amb seient, utilitzades per cortejar) i enteixinats de guix amb relleus de diferents èpoques.

La casa està totalment equipada per a la seva comoditat i descans (diversos salons, menjador, biblioteca /sala de jocs i una gran terrassa), decorada amb mobiliari de diverses èpoques i estils que aconsegueix que cada estada respiri un ambient particular. Disposem de sis habitacions: quatre dobles amb bany i dues dobles amb bany compartit -zona familiar, ideal per a matrimoni amb nens-

Can Solanas està situada als afores del poble de Serinyà, a la comarca del Pla de l’Estany: a 5 km de l’estany de Banyoles i 6 km del conjunt medieval de Besalú (Garrotxa).

Per la seva privilegiada situació geogràfica permet desenvolupar un ampli ventall de possibilitats en qüestió d’activitats culturals, esportives, gastronòmiques… Cadascú segons les seves aficions o inquietuds… facilitem als nostres clients detallada informació sobre elles.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

1 km1 km100 km1 km10 km4 km20 km6 km6 km1 km1 km15 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 15/06/2020

Contacta amb el propietari

Silvia Laffitte
Els convidem a descobrir l’encant de l’Estany de Banyoles i els seus voltants. Gaudeixin d’un agradable indret, familiar i acollidor, ideal per a perdre’s i passar uns dies tranquil·lament en contacte amb la natura.
Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!