Can Salas

"Relax i tranquil·litat insospitats"

1054

Can Salas és una casa de poble de lloguer compartida, on hi ha viscut la nostra família dedicada a la pagesia durant generacions, des del seu inici al segle XVII. Està integrada en l’antic Castell d‘Espolla, originari del segle XIII. Disposa d’una capacitat màxima de 10 persones repartides en 5 tranquil·les habitacions, equipades amb totes les comoditats i decorades amb mobiliari antic de la família.

La casa disposa de cuina d’ús exclusiu per als clients, sala d’estar amb televisió i una terrassa amb molt bones vistes sobre la plana de l’Empordà i la zona d’Espolla, dominada pels paisatges de vinya i olivera des de fa segles.
La seva situació privilegiada al peu del Paratge Natural de l’Albera convida a fer-hi passejades, rutes amb bicicleta, a enfilar-se als cims de 1.200 m d’altitud i a gaudir dels seus ancestrals boscos de fagedes. Així mateix, la poca distància amb el mar afavoreix als seus amants poder arribar a les platges en poca estona de desplaçament i poder gaudir de la Costa Brava en tota la seva esplendor.
Us hi esperem!

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

100 km5 km10 km20 km20 km2 km70 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 19/08/2020

Si t'ha agradat, comparteix!