Can Rosich

"Cuidem els detalls"

1577

Can Rosich és una casa rural de lloguer d’habitacions a Santa Susanna, Maresme.
Can Rosich és una masia que data d’abans del 1776, situada a la vall de Santa Susanna, a l’Alt Maresme, a tocar del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Està envoltada de boscos i tan sols a 3 km de la platja. Molt a prop es poden fer diverses activitats a l’aire lliure com passejades pel bosc, muntar a cavall, esports d’aventura, futbol-golf, anar a la platja, etc. És una masia ideal per desconnectar del tragí del dia a dia i gaudir de la naturalesa amb la família.
A Can Rosich tenim 7 habitacions, totes amb bany propi, calefacció, dues sales d’estar espaioses, una zona de jocs per a nens, un menjador amb llar de foc, terrassa i una gran zona enjardinada. A part de l’allotjament, us oferim un bon esmorzar amb productes de proximitat.
Esperem fer de la vostra estada un record inoblidable!

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

1.5 km3 km0.5 km25 km3 km1 km1.5 km0.5 km35 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 18/01/2022

Contacta amb el propietari

Anna Valls
Can Rosich és una masia que data d’abans del 1776, situada a la vall de Santa Susanna, a l’alt Maresme, a tocar del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Tenim 7 habitacions totes amb bany propi i calefacció. A més a més us oferim un bon esmorzar amb productes propis i de proximitat. Podeu passejar pel bosc, muntar a cavall, fer esports d’aventura, jugar a futbol, golf, anar a la platja… És una masia ideal per desconnectar del tragí del dia a dia i gaudir amb la família, parella i amics.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!