Can Riera

"La pau d'una masia centenària"

1045

Can Riera és una masia del segle XVIII inclosa dins l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Està situada en un entorn paisatgístic espectacular ideal per a desconnectar enmig dels camps del Pla de l’Estany. Només d’entrar, les vistes et roben el cor. Els colors del paisatge són realment preciosos; el verd dels camps connecta amb la neu dels Pirineus a l’hivern i, les postes de sol a qualsevol època de l’any són de somni.

La masia ha estat decorada amb molta estima, cuidant tots els petits detalls per tal que pugui fer únic tot el que hi passi i us ho faci sentir inoblidable.

ESPAIS QUE T’ENAMORARAN I FARAN ÚNIC TOT EL QUE HI PASSI

La calma que s’hi respira faran oblidar-te de la rutina del dia a dia i gaudir de moments inoblidables. Si vols respirar pau, aquest és el teu lloc. Des d’aquí et podràs perdre contemplant des de la vall del Terri fins als cims dels Pirineus. És la zona ideal per a tot tipus de banquets, ja que consta d’una gran extensió de gespa amb vistes espectaculars.

AL BELL MIG DE LA NATURA, UNA SITUACIÓ ESTRATÈGICA A GIRONA

Can Riera es troba en un entorn paisatgístic ideal enmig dels camps de Pujals dels Pagesos, a la comarca del Pla de l’Estany i a pocs minuts de l’Estany de Banyoles.

La masia té una situació estratègica, ja que es troba envoltat dels principals llocs d’interès de la província. És un nexe d’unió entre les comarques del Gironès, l’Empordà i la Garrotxa.

L’accés fins a la masia està totalment asfaltat.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

3 km60 km7 km8 km7 km23 km25 km3 km1 km23 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 24/09/2020

Contacta amb el propietari

Sempre amb il·lusió
Anna Plana
Can Riera events és una masia del 1781, reformada per la nostra família amb molta estima, cuidant tots els detalls i amb totes les comoditats. Els exteriors són una autèntica font de relax. Una excursió amb vistes des de la masia mateix, una barbacoa familiar per dinar, llegir un bon llibre a la pallissa, banyar-se a la piscina al capvespre i contemplar la posta de sol darrere els Pirineus… és un autèntic luxe. Hi ha qui diu que és la Toscana Gironina.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!