Can Maholà – Cal Ferrer

"Gaudir de tot el confort i tranquil·litat"

642

Casa rural de lloguer independent a Beuda, Garrotxa.

Disposa de 6 places rehabilitada a l’estil de les pairalies tradicionals catalanes documentada del 1148 i regentada sempre per la mateixa família. Consta de cuina – menjador i sala d’estar amb un bany a la planta baixa i 1 bany complet i 4 habitacions a la planta superior: 2 amb llit doble, 2 amb 1 llit individual. Possibilitat d’un supletori i bressols. Totalment equipada: parament de cuina i menjador, llençols, mantes i tovalloles.
A l’exterior taula amb cadires, barbacoa, rentadora, 2 places d’aparcament cobertes, piscina coberta i semiclimatitzada per plaques solars amb temperatures entre 20 i 26ºC de l’abril al novembre, porteries de futbol infantils i parc infantil.

Ben situada per  gaudir de la comarca de la Garrotxa, Pla de l’Estany i Alt Empordà. 

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

3 km60 km5 km12 km15 km40 km20 km3 km3 km45 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 15/07/2021

Contacta amb el propietari

Teresa i Assumpta
A Can Maholà hi trobareu una família amb ganes d’acompanyar-vos i ajudar-vos quan ho necessiteu o vulgueu. Vivim al costat de les cases que lloguem la Teresa, junt amb el meu home i filles, i la meva mare Assumpta. Serem les persones que us rebrem i amb les que podeu comptar davant de qualsevol dubte o qüestió. Fa més de vint-i-cinc anys que cuidem les cases rurals i el nostre lema ha estat sempre proximitat però no ingerència. Estareu acompanyats respectant cada persona la casa dels altres.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!