Can Llobet – Albera

"Moments rurals, vine a gaudir de l´Empordà!"

531

Can Llobet està situat al centre del poble de Capmany, a l’Alt Empordà, a pocs quilòmetres de la Costa Brava. La casa està formada per quatre allotjaments. El lloguer pot ser per allotjaments (Albera i Requesens 5 places, Canigó i Salines 6 places) o bé la casa sencera formant un total de 22 places.

A la planta baixa hi trobareu el Jacuzzi, que és d’aigua salada i al jardí, la piscina, que també és d’aigua salada. En cas de lloguer d’allotjaments, les zones comunitàries, s’han de compartir amb la gent dels altres allotjaments, i per tant l’ús ha de seguir les normes marcades per Can Llobet. Tots els allotjaments estan totalment equipats per fer-vos sentir com a casa.
La piscina exterior té una tanca de seguretat per als nens, amb porta d’accés.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

50 km10 km5 km50 km25 km5 km0.5 km15 km50 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:


Fitxa actualitzada el 18/09/2020

Contacta amb el propietari

Xavi Rodà
Des de Can Llobet es pot visitar el nostre poble, Capmany, un poble acollidor, situat als Àspres d´Empordà a la falda de la serra de l´Albera,on es pot caminar entre vinyes, olivars i monuments megalítics, fer un tast de vins en algun dels Cellers del poble i fer una excursió al Castell de Requesens. També tenim molt proper Figueres, amb el museu Dalí, o les platges de Llançà, Cadaquès o Roses, Besalú i el sud de França. Venir a Can Llobet vol dir gaudir d´una casa, d´un poble i d´un entorn, descansar i relaxar-se i tot això acompanyat per la família o els amics, gaudir de bons moments.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!