Can Bonet – La Volta

"Envoltat de natura on s'hi respira tranquil·litat "

421

Can Bonet és una masia catalana del segle XVII, ubicada als afores de Sant Martí Vell, un preciós poblet rural del Gironès situat entre Girona, l’Empordà i la Costa Brava.
Disposa de 3 apartaments independents envoltats de natura: “El Celler”(2-3pax), “La Volta” (4pax) i “La Pallissa”(2pax).

El Celler és un apartament rústic molt bonic que té 1 habitació doble i una individual, cuina, bany, sala d’estar menjador amb xemeneia i un bonic porxo a l’entrada.

La Pallissa és un apartament molt acollidor i romàntic ideal per a parelles. És l’antic paller de la casa reformat amb molt d’encant. Disposa d’una habitació doble, una cuina amb sala d’estar i xemeneia, un wc i una àmplia dutxa.

La Volta és un apartament molt còmode i ampli que té dues habitacions dobles, una gran sala amb cuina completa i menjador amb xemeneia, un preciós bany i terrassa.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

10 km30 km30 km30 km5 km6 km25 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/12/2020

Contacta amb el propietari

Ane Movilla
Som Jordi i Ane, una parella jove amb moltes ganes de treballar i portar Can Bonet endavant. Vivim a la casa rural durant tot l’any, així podem oferir-vos una atenció propera les 24 hores del dia. Ens agrada conversar amb vosaltres i intercanviar coneixements, ja que cada un de vosaltres ens aporteu noves experiències i/o idees. Esperem poder seguir al peu del canó i oferir-vos el millor de nosaltres durant molt de temps!
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Activitats i Restaurants recomanats al Gironès:

    Si t'ha agradat, comparteix!