"Casa rural amb piscina. 25 mins platges Costa Brava. Free WiFi"

842
Cal Guillot piscina privada

Cal Guillot és una gran casa rural amb piscina privada situada a Olives, Vilademuls (Pla de l’Estany – Girona). Wi-Fi gratuïta. La casa està envoltada de natura i es troba en un lloc molt privilegiat entre l’Emporda i Girona i el Pla d’Estany. A 25 minuts amb cotxe de les boniques platges de la Costa Brava. Hi ha una piscina privada amb tanca (piscina no clorada), un gran jardí amb zona de jocs per a nens, una cuina al fresc amb barbacoa i un porxo cobert.

Cal Guillot també ofereix a tota la família, però especialment als nens, l’oportunitat de conèixer els nostres animals de granja. Tenim ànecs, pollastres, conills, oques, cobai, cabres i també els nostres propis gats i gossos domèstics. Tots esperen conèixer-vos.

Cal Guillot també pot oferir instal·lacions especials per a persones amb mobilitat limitada. Un dormitori i un bany amb dutxa són adequats per a l’accés de cadires de rodes.

Gaudeix de les magnífiques vistes de l’Empordà, els boscos, els camps i la llunyania del Pirineu mentre esmorza a la zona porxada coberta a prop de la piscina.

Hi ha una zona porxada coberta amb barbacoa i cuina d’estiu que permet gaudir de menjador a l’aire lliure, jardí de 500m2, piscina d’aigua salada privada de 7m x 4m amb gandules.

A Cal Guillot podreu passar dies descansant, llegint un bon llibre, fent un bany a la piscina, passejant per la infinitat de racons dels pobles propers, gaudint dels rius Ter i Fluvià que ens envolten, visitant la costa i pobles de pescadors.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

3 km10 km40 km20 km25 km20 km10 km25 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 09/09/2020

Contacta amb el propietari

Costabravapartment
Xavier Garcia
Cal Guillot és una casa rural autèntica amb piscina privada situada a Olives, Vilademuls (Pla de l’Estany, Girona). Disposa de Wi-Fi gratis. La casa està rodejada de naturalesa i es troba en una situació privilegiada entre L’Empordà, Girona i El Pla de l’Estany. A 25 minuts amb cotxe de les platges més maques de la Costa Brava. Disposa de piscina privada i vallada amb cloració salina, un gran jardí amb àrea de joc per a nens, cuina – barbacoa situada a l’exterior sota un porxo cobert. Animals de granja per gaudir i conèixer la vida rural autèntica.
Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!