Cal Francès

"Casa Rural al centre de la Cerdanya"

1566
Façana des del pati

Cal Francès és una casa pairal situada al poble d’All, construïda a finals del s. XIX, i inaugurada com a casa de turisme rural el gener del 2003.
Des del desembre del 2010 està catalogada amb TRES ESPIGUES per la Direcció General de Turisme del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Cal Francès impulsa la qualitat ambiental de les seves instal·lacions i des del 2009 disposa de la Garantia de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

La casa rural compartida consta d’una zona comuna interior amb una espaiosa sala d’estar amb llar de foc i TV, en la qual es pot gaudir d’una gran tranquil·litat i benestar, i d’un ampli menjador on podran esmorzar amb productes de la casa i de la zona.

També disposen d’una zona comuna exterior amb piscina climatitzada i un extens jardí envoltat d’arbres fruiters i altres vegetacions, gronxadors pels infants, una era i aparcament cobert i descobert.

Les habitacions són àmplies amb terres de fusta i amb unes impressionants vistes a la Serra del Cadí, a la Tossa d’Alp i a la resta de la comarca de la Cerdanya. Totes disposen de bany complet, assecador, TV, calefacció central i balcó.

NOVETAT: ZONA WIFI A TOTES LES INSTAL·LACIONS

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

20 km5 km4 km10 km25 km2 km5 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 08/07/2021

Contacta amb el propietari

Pere Oliu
Sóc en Pere Oliu, propietari de l’Agroturisme Cal Francès, situat al poble d’All, al bell mig de la Cerdanya. El meu ofici és la pagesia i com a complement d’aquesta el 2003 vaig obrir la casa compartida – agroturisme de Cal Francès i més endavant vaig obrir els allotjaments rurals independents (El Badiu, l’Eixida i el Paller) dintre de les mateixes instal·lacions de Cal Francès.
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!