Can Ginesta – Tramuntana

"Al bell mig de L’Empordanet"

822

Característiques detallades:

Descripció general:

Casa de lloguer independent a Palau-Sator (Fontclara), Baix Empordà.
Can Ginesta es troba al petit poble de Sant Feliu de Boada (Palau Sator). Una situació privilegiada, ja que està situat al bell mig del Baix Empordà. A menys de 10 minuts de les millors cales i platges de la Costa Brava i de les principals localitats del Baix Empordà (La Bisbal, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Palamós…). Un lloc ideal per conèixer la nostra comarca. Fer visites turístiques, passejades a peu o amb bicicleta, anar a fer alguna cabussada a la platja, llegir un bon llibre a la terrassa, o senzillament, deixar passar el temps i “escoltar” el silenci trencat per el piular dels ocells…
Can Ginesta es una casa de poble del segle XVI que s’ha transformat completament per transformar-la amb dos allotjaments rurals independents:
Garbí 1/4 places i Tramuntana 1/8 places. (12 places total).

El Tramuntana consta de dues plantes. A la planta baixa s’hi troba la cuina, totalment equipada , el menjador i la sala d’estar que comuniquen amb un porxo que dona al jardí d’us exclusiu per l’allotjament. També hi trobem una habitació doble amb llit de matrimoni que admet un llit supletori si convingués.
A la planta de dalt s’hi troben dues habitacions, una amb llit de matrimoni que disposa de una amplia terrassa, i una altre de doble que admet un llit supletori si convingués.
Totes les habitacions disposen del seu corresponent bany.

Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

80 km10 km6 km40 km8 km3 km10 km8 km40 km

Contacta amb el propietari

Jaume Fuster Sendra


Si t'ha agradat, comparteix!