Can Ginesta – Garbí

"Al bell mig de L’Empordanet"

432

Característiques detallades:

Descripció general:

Casa de lloguer independent a Sant Feliu de Boada ( Palau Sator ), Baix Empordà.
Can Ginesta es troba al petit poble de Sant Feliu de Boada (Palau Sator). Una situació privilegiada, ja que està situat al bell mig del Baix Empordà. A menys de 10 minuts de les millors cales i platges de la Costa Brava i de les principals localitats del Baix Empordà (La Bisbal, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Palamós…). Un lloc ideal per conèixer la nostra comarca. Fer visites turístiques, passejades a peu o amb bicicleta, anar a fer alguna capbussada a la platja, llegir un bon llibre a la terrassa, o senzillament, deixar passar el temps tot “escoltant” el silenci tan sols trencat per el piular dels ocells…
Can Ginesta es una casa de poble del segle XVII que s’ha hagut de restaurar completament per transformar-la amb dos allotjaments rurals independents: Garbí 2/4 places i Tramuntana 6/8 places. (12 places total).

El Garbí consta de dues plantes. A la de baix s’hi troba la cuina, totalment equipada , el menjador i la sala d’estar que comuniquen amb un porxo que dona al jardí d’us exclusiu per l’allotjament. A la planta de dalt s’hi troben dues habitacions, una amb llit de matrimoni i una altre de doble que donen a una amplia terrassa-solarium. Totes les habitacions disposen del seu corresponent bany.

Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

80 km10 km6 km40 km8 km3 km10 km8 km40 km

Contacta amb el propietari

Jaume Fuster Sendra


Si t'ha agradat, comparteix!