Mas Can Sot I – La Masia

"Lloc ideal per desconnectar, relaxar-vos i carregar piles"

843

Característiques detallades:

Descripció general:

Masos Can Sot és un conjunt de 2 cases ubicades al municipi de Pont de Molins, a 3 minuts de Figueres.
Les cases es troben dins una finca de més de 130 hectàrees on hi trobem dos llacs, grans jardins i camins que rodegen el riu Muga (que travessa la finca). La primera casa, La Masia, és un edifici noucentista protegit com a bé cultural d’interès local. Aquesta, ha estat reformada i té capacitat per a 8 persones. Consta de 4 habitacions dobles, 3 lavabos complets (amb dutxa/banyera), una cuina d’estil mediterrani perfectament equipada, una gran sala-menjador amb televisor i una terrassa privada amb mobiliari exterior.
Mas Can Sot ll – L’Altell, disposa de 3 habitacions dobles (una de elles és un altell), cuina perfectament equipada, un menjador amb tv i un lavabo gran amb banyera. Aquesta casa, està situada a una segona planta, i per aquest motiu no té terrassa exterior privada. Tot i així, té una àmplia zona exterior al voltant.
A les instal·lacions de Masos Can Sot disposem de piscina exterior, pèrgola amb zona de barbacoes i zona chill-out, taula de ping-pong i jocs de taula, a més de bicicletes gratuïtes per recórrer la finca i poder veure els animals que tenim (burros, cavalls, ànecs, …)

Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.5 km10 km10 km15 km

Si t'ha agradat, comparteix!