Ermita de Santa Llúcia

"Un lloc amb vistes espectaculars"

1256

Habitacions en casa de lloguer compartida a Garrigàs, Alt Empordà.

Podreu gaudir d’una àmplia zona d’esbarjo, amb hort i espais per a jocs i descansar en una habitació damunt de la nau de l’església de Santa Llúcia, antiga església de Sant Esteve S.XII, amb el campanar romànic dins l’habitació, o amb una torre de defensa que us farà de capsal. Tot això en un indret molt tranquil, a prop del mar i la muntanya, al cor de l’Empordà

La casa de l’ermità de l’església de Santa Llúcia de Tonyà, data de l’any 1648, tot i que algunes parts són del S. XII (antic campanar romànic dins de la casa) i S. XIII (torre de defensa que ara és una habitació per als hostes). Ha estat restaurada amb tota cura, conservant tot l’encís dels racons i parets tan viscuts i a l’hora se l’ha dotat de tot el confort d’un habitatge actual.

A la planta baixa hi ha la sala d’estar i una cuina-menjador, amb llar de foc i volta catalana. A dalt hi ha cinc habitacions, totes molt acollidores, amb bany i bones vistes: una quàdruple, una triple i tres dobles, una d’elles amb una gran eixida. A l’exterior, una àmplia parcela de 2500 m2 permet tot tipus de jocs a l’aire lliure o descansar tranquil·lament, tot contemplant el paisatge o llegint un llibre, acompanyats pel cant dels ocells.

El lloc, com podreu comprovar si veniu, és molt tranquil, ple de llum i amb unes vistes molt maques sobre la plana.

Us hi esperem.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

1 km70 km10 km8 km30 km12 km9 km3 km6 km50 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 24/02/2020

Contacta amb el propietari

Jordi Porxas RoigEntenc i Accepto la Política de PrivacitatActivitats i Restaurants recomanats a l'Alt Empordà:

Si t'ha agradat, comparteix!