Can Forès

"Casa acollidora"

1154

La casa Can Forès és de lloguer compartida, amb 5 habitacions i capacitat per a 11 persones. Té dues plantes on es reparteixen les habitacions, banys, menjador i una gran sala on disposa d’una biblioteca per relaxar-se i gaudir d’una bona lectura o compartir jocs de taula. També hi trobem aparcament privat al pati de davant, i un gran jardí a la part posterior de la casa.

Can Forès fou construïda la segona meitat del segle XVII al poble de Torroella de Fluvià, a la comarca de l’Alt Empordà. És troba situada al bell mig de la plana de l’Empordà, a prop del Parc Natural dels Aiguamolls, de les càlides platges de la Costa Brava, i de pobles medievals enriquits amb història i patrimoni.

Pots venir amb la família, els amics o a soles, i gaudir d’un deliciós esmorzar mediterrani inclòs en el preu.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km80 km6 km10 km1 km3 km6 km2 km1 km10 km30 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 14/06/2019

Contacta amb el propietari

Dolors Sastre Vilà
Turisme Rural Can Forès, casa lloguer d’habitacions Construïda a l’any 1670, es localitza en el poble de Torroella de Fluvià, a la comarca litoral de l’Alt Empordà a 12 km de Figueres, a 10 km de l’Escala i a 3 km de Sant Pere Pescador. Can Fores té 5 habitacions i capacitat per onze persones. La casa consta de dues plantes, aparcament en el pati davanter i un jardí a la part posterior, amb un espai de taules sota dos moreres que els hi fan de para-sol, amb porxo habilitat amb taules i barbacoaEntenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!