4 Llars

"Un lloc a tocar del cel"

842

4Llars és un tradicional i confortable allotjament rural a BEGET, una casa de poble, que data de l’any 1883. Està construïda amb pedra del país i manté a l’entrada una gran era enllosada.

4LLARS, recentment restaurada, ofereix als seus clients dos habitatges rurals HUTS per a 4 persones, molt acollidors, INDEPENDENTS L’UN DE L’ALTRE, SENSE ZONES COMUNES;

Situada a l’entrada mateix del poble de Beget, amb vista a l’església de Sant Cristòfor del s. X, i a la riera, és un indret ideal per a famílies, parelles, grups d’amics, amants de la natura i l’esport.

Hi gaudireu d’un paisatge idíl·lic, i de la natura de l’alta Garrotxa en estat pur.

Apte tant per si no saps quedar-te quiet i practiques un turisme actiu, com per si vas a la recerca d’un indret on relaxar-te i desconnectar.

Des de 4LLARS a Beget et donem la benvinguda i et convidem a descobrir el nostre poble, la riquesa cultural, esportiva i natural.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

0,1 km0,1 km41 km2 km17 km20 km17 km0,1 km0,1 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 18/03/2021

Contacta amb el propietari

Jaume Corominas Hoyo, Núria Salvador Mallarach
4llars és un tradicional i confortable allotjament rural BEGET, una casa de poble, que data de l’any 1883. Està construïda amb pedra del país i manté a l’entrada una gran era enllosada. 4LLARS, recentment restaurada, ofereix als seus clients dos habitatges rurals HUTS per a 4 persones, molt acollidors, INDEPENDENTS L’UN DE L’ALTRE, SENSE ZONES COMUNES; Situada a l’entrada mateix del poble de Beget, amb vistes a l’església de Sant Cristòfor del s. X, i a la riera, és un indret ideal per a famílies, parelles, grups d’amics, amants de la natura i l’esport. Hi gaudireu d’un paisatge idíl·lic,
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!