Cases Rurals Girona – Costa Brava – Pirineu

Allotjar-vos a una casa associada a Turisme Rural Girona és una bona opció per gaudir d’una estada en una casa rural autèntica amb història i gaudir al màxim del territori. Masies, masoveries, cases de poble compartides o independents, on el compromís amb la qualitat dels seus equipaments, el tracte i el respecte amb la natura i l’entorn rural hi és sempre present. També suposa viure una experiència única en pobles petits i gaudir de la gastronomia local. Una experiència única per disfrutar-la amb parella, família o amics.

Cerca la casa rural que més s’adapti a les teves necessitats. Cases Rurals a l’Alt EmpordàCases Rurals al Baix EmpordàCases Rurals a la CerdanyaCases Rurals a la GarrotxaCases Rurals al GironèsCases Rurals a La SelvaCases Rurals al Pla de l’EstanyCases Rurals al Ripollès. +240 cases de Turisme Rural. Viu-les!

Façana i piscina de nit

Mas Madrenas

El Mas Madrenas està situat entre Girona i la Costa Brava a la plana de l’Empordà.  Està envoltat de camps i camins rurals, és un lloc ideal per fer sortides en bicicleta, a peu o passejant amb cavall pels seus voltants.

A prop tenim antiquaris, mercats de segona mà i eco-mercats de productors locals. 

  • Filtrar per localització…

  • Filtrar per tipus i categoria…

  • Netejar filtre