Associació de Cases de Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu

Qui som?

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu aglutina els establiments de turisme rural de la província de Girona. En l’actualitat compta amb +130 associats, propietaris de cases de pagès i allotjaments rurals de la província de Girona, oferint l’oferta més gran d’establiments legalitzats de turisme rural a Catalunya. Aquests es troben emplaçats en municipis de menys de 2.000 habitants de la Costa Brava, l’Interior i el Pirineu de Girona. En total, sumen +240 establiments en edificacions d’abans de 1950 oferint +1.800 places.

L’entitat, pionera en el seu àmbit, creada el 16 de març de 1992 gràcies a la unió de 12 cases de pagès que apostaren per un nou model turístic. Des d’aleshores, Turisme Rural Girona ha centrat la seva missió en el treball conjunt per potenciar l’agroturisme i el turisme rural a les comarques gironines.

Els seus òrgans de govern són l’Assemblea General, formada per tots els socis de l’entitat i que es convoca un cop l’any, i la Junta Directiva, composta per diversos membres que són escollits com a representants de les 8 comarques de la província de Girona: l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Selva i la Cerdanya. La Junta Directiva es reuneix mensualment per a dirigir i executar el pla d’actuacions aprovat per l’Assemblea. La gestió diària el fa l’equip de l’Oficina Tècnica de l’associació.

La Junta

President
Sr. Ramon Corominas Estany
Vicepresident
Sr. Ferran Miquel Rigau
Secretari
Sr. Miquel Quera Vidal
Tresorera
Sra. Lourdes Oliu Vigo

 

Vocals
Sr. Joan Coll Ferrer
Sra. Maria Assumpta Fort Olivella
Sra. Josefina Soy Sala
Sra. Kathrin Schmidhauser
Sra. Ane Movilla García
Sra. Laura Mestres Carreras
Sra. Estel Clopes Calm

 

Oficina Tècnica

Gerent
Sra. Tere Vilà Tuneu
Tècnica de Turisme
Sra. Laura Blasco Herraiz
Comunicació i Premsa
Sra. Vanessa Masip Xixons
Responsable tecnològic
Sr. Sergi Toboso | factoriaTIC
Disseny i comunicació gràfica
Sra. Nati Vilà Tuneu | Versus Comunicació

Representativitat

A través de la Junta Directiva, l’associació és present en les següents administracions i òrgans federatius: