Associació de Cases de Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu

Qui som?

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu aglutina els establiments de turisme rural de la província de Girona. En l’actualitat compta amb +130 associats, propietaris de cases de pagès i allotjaments rurals de la província de Girona, oferint l’oferta més gran d’establiments legalitzats de turisme rural a Catalunya. Aquests es troben emplaçats en municipis de menys de 2.000 habitants de la Costa Brava, l’Interior i el Pirineu de Girona. En total, sumen +240 establiments en edificacions d’abans de 1950 oferint +1.800 places.

L’entitat, pionera en el seu àmbit, creada el 16 de març de 1992 gràcies a la unió de 12 cases de pagès que apostaren per un nou model turístic. Des d’aleshores, Turisme Rural Girona ha centrat la seva missió en el treball conjunt per potenciar l’agroturisme i el turisme rural a les comarques gironines.

Els seus òrgans de govern són l’Assemblea General, formada per tots els socis de l’entitat i que es convoca un cop l’any, i la Junta Directiva, composta per diversos membres que són escollits com a representants de les 8 comarques de la província de Girona: l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Selva i la Cerdanya. La Junta Directiva es reuneix mensualment per a dirigir i executar el pla d’actuacions aprovat per l’Assemblea. La gestió diària el fa l’equip de l’Oficina Tècnica de l’associació.

La Junta

President
Sr. Ramon Corominas Estany
Vicepresident
Sr. Ferran Miquel Rigau
Secretari
Sr. Miquel Quera Vidal
Tresorera
Sra. Lourdes Oliu Vigo

 

Vocals
Sr. Joan Coll Ferrer
Sra. Maria Assumpta Fort Olivella
Sra. Josefina Soy Sala
Sra. Kathrin Schmidhauser
Sra. Ane Movilla García
Sra. Laura Mestres Carreras
Sra. Estel Clopes Calm

 

Oficina Tècnica

Gerent
Sra. Tere Vilà Tuneu
Tècnica de Turisme
Sra. Laura Blasco Herraiz
Comunicació i Premsa
Sra. Vanessa Masip Xixons
Responsable tecnològic
Sr. Sergi Toboso | factoria TIC
Disseny i comunicació gràfica
Sra. Nati Vilà Tuneu | Versus Comunicació

Representativitat

A través de la Junta Directiva, l’associació és present en les següents administracions i òrgans federatius:

Serveis als Socis

Serveis d’assesorament i suport a la gestió

Logo horitzontal fons blanc

Adhesió gremial

Forma part de l'Associació de Cases de Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu que representa a més de 240 cases de turisme rural de les comarques gironines.

Assessorament personalitzat

T'ajudem a tramitar l'obertura de la teva casa de turisme rural i a legalitzar-ne de noves.

Assessorament fiscal

La nostra assessoria fiscal t'ajuda en els tràmits més habituals.

Butlletí informatiu

T'informem sobre l'actualitat del sector (normativa, subvencions, temes d'interès general, etc.).

Categorització i certificacions de qualitat

T'assessorem i t'ajudem en la tramitació per a l'obtenció de certificacions de qualitat: Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i Q de Qualitat Turística de l’ICTE.

Club de Proveïdors

Gaudeix dels descomptes i avantatges preferents en productes i serveis per a la gestió de la casa de turisme rural.

36322712_1694386457296538_5305010326889037824_n

Formació continuada

Participa en els tallers, cursos i jornades sobre temes al voltant de la gestió i promoció dels establiments rurals.

Normativa del sector

T'assessorem per al seu correcte compliment i informació sobre canvis que es produeixin.

Junta Directiva 15052019

Representativitat en òrgans federatius i administració pública

Representem els interessos del turisme rural de les comarques gironines. Veu i opinió en entitats públiques i privades.

Promoció i Comercialització

Guia de cases rurals Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu

Publicació i promoció a la guia de cases rurals que edita Turisme Rural Girona i que es distribueix en canals de promoció directa i a les principals Oficines de Turisme de Catalunya, Espanya, centres de promoció turística de la Generalitat i de Turespaña a l’estranger.

Portal web www.turismeruralgirona.org

La teva casa rural tindrà presència en el portal web de Turisme Rural Girona que inclou l'oferta turística de l'entorn i un cercador de cases de turisme rural on s'hi pot trobar la informació de la casa i del propietari. Canal directe de peticions d'allotjament.

Turalgi, Central de Reserves de Cases Rurals Girona - Costa Brava - Pirineu

Participa a la nova central de reserves de l’Associació.

13b

Viatges de formació

Programem viatges de formació, familiarització i intercanvi per propietaris associats per conèixer les
bones pràctiques dels altres territoris. Famtrips i benchmarks.

20190504_114613

Workshops i Fires

La teva casa rural tindrà presència a les principals fires i workshops a través de l’associació, tant nacionals com internacionals, sota el paraigua del Patronat Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l'Agència Catalana de Turisme.

Xarxes socials

Promocionem les cases de turisme rural associades a través de les xarxes socials de l’Associació: Instagram, Twitter i Facebook.

Guia de Cases Rurals

La Guia de cases rurals de l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu reuneix +240 cases associades.

Amb un enfocament pràctic, és un document de fàcil utilització que permet trobar l’establiment més adequat a cadascuna de les necessitats dels seus usuaris. La Guia es complementa amb informació de servei: activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de tot el territori.

Descarrega la Guia de Cases Rurals de Turisme Rural Girona.

 

Guia de Proveïdors

A l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu vetllem per les necessitats dels nostres associats.

Per aquest motiu, a la Guia de Proveïdors hi trobareu les empreses de serveis que donen suport a l’entitat i a les persones que en formen part, oferint uns descomptes en tot allò que pugueu necessitar en el dia a dia del vostre negoci dedicat als establiments de turisme rural.

Si sou una empresa interessada en oferir-nos unes condicions especials en els vostres serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@turismeruralgirona.org.

Programa Ruralxec

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu ha creat el Programa Ruralxec a través del qual proposa als establiments associats a l’entitat la possibilitat de formar-ne part i adherir-se a aquesta promoció que ofereix una experiència completa als seus hostes.

El Ruralxec és un xec regal que el comprador pot bescanviar per diferents opcions d’allotjament en els establiments de turisme rural de les comarques gironines i és ideal com a regals de casament, d’empresa, d’aniversari… Cada Ruralxec inclou com a element diferencial un obsequi d’un detall o una activitat de descoberta diferent.

Les modalitats actuals del programa son: Escapa’t, Especial o Gaudim, i les cases de turisme rural poden escollir en quina/es volen oferir.

Si vols formar part de les cases adherides al programa, demana’ns més informació a través del correu electrònic ruralxec@turismeruralgirona.org o a través del telèfon 972 226 015.

Programa Empreses

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu treballa per obtenir acords amb empreses i entitats que ofereixin productes i serveis que puguin ser d’interès per als associats, com també treballa per oferir a aquestes empreses descomptes exclusius per allotjar-se a les cases de turisme rural associades.

Si sou una empresa o entitat que voleu establir una relació continuada amb nosaltres i oferir als vostres empleats ofertes exclusives, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@turismeruralgirona.org o al telèfon 972 226 015.

Associar-se

Si sou titulars d’un allotjament de turisme rural, o en gestioneu un, i us voleu associar, ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Actualment ja som +130 socis.
Entre tots nosaltres sumem +240 allotjaments i +1.800 places.

Associa’t!

Formulari d'alta

Nom de la Casa

Adreça

Població

Codi Postal

Telèfon

Correu Electrònic

Nº de Registre a Turisme Catalunya

Tipologia d’Establiment

Persona de Contacte

Relació amb l’Allotjament
PropietariGestor

Entenc i Accepto la Política de Privacitat

On som

Ens trobareu a l’edifici de la FOEG de Girona.

Turisme Rural Girona
Associació de Cases de Turisme Rural
Girona – Costa Brava – Pirineu
c/ Bonastruc de Porta, 15
17001 – Girona

Telèfon: (+34) 972 22 60 15
Mòbil: (+34) 647 70 88 59

Horari d’atenció:
De dilluns a divendres de 10 a 17 hores.

Correu electrònic de contacte:
info@turismeruralgirona.org