Amics de Turisme Rural Girona

Estimes el Turisme Rural Gironí? Si creus que l'associacionisme català ha de mantenir-se per representar els interessos del turisme rural a les comarques gironines, associa't a Amics de Turisme Rural Girona.

Amics de Turisme Rural Girona neix per petició de persones amb esperit associatiu i antics associats establiments rurals que ja no exerceixen l'activitat. Tots ells desitgen que el turisme rural segueixi representat a través de l'Associació a través d'una comunitat de socis responsable, diversa i connectada.

La finalitat d'associar-se és esdevenir soci de Turisme Rural Girona i estar connectat a la nostra entitat. Donant suport als projectes que tenim en curs i pertànyer a la nostra comunitat.

Fes-te amic i col·labora!

  • Subscripció al butlletí de Girona Cases Rurals.
  • Enviament digital de la Guia de Cases Rurals Girona Costa Brava Pirineu.
  • Invitació a: actes, jornades formatives i activitats.
  • Descomptes i avantatges del Club Amic: museus, activitats, visites guiades, cellers...

Uneix-te!
Fes-te soci per només 65 €/any.

Turisme Rural Girona tractarà les teves dades personals per gestionar la teva sol·licitud, informar-te de campanyes, activitats i iniciatives associatives, inclòs a través de mitjans electrònicsm així com per proposar-te accions associatives que permetin preservar el turisme rural gironí. En la política de privacitat s'indica com pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.