Benvinguts al nou portal del Turisme Rural a Girona!

Benvinguts!

Ens adaptem als nous temps amb un nou portal dedicat al turisme rural de la Costa Brava, Girona i els Pirineus, amb informació sobre els allotjaments adherits a la nostra associació, i on també us explicarem tot el que podeu fer en un territori únic com són les Comarques de Girona i el Pirineu català.

El portal que teniu entre mans és la carta de presentació del que Turisme Rural Girona et pot oferir per tenir una magnífica i acollidora experiència si has escollit una casa de pagès, una masia, una masoveria o una casa de poble per fer una escapada de cap de setmana, unes vacances en un ambient rural, una reunió familiar o una trobada amb els amics de la infància.

El turisme rural és molt més que trobar un allotjament adequat a les teves necessitats, representa reviure la història, ja que els nostres allotjaments són construccions d’abans de 1950 que han conservat el deix de la història. Els nostres associats han donat nova vida a les cases de pagès, a les masies, a les cases de poble que són l’herència de la nostra cultura més ancestral.

En l'actualitat, tenim 240 allotjaments registrats que es troben repartits pels racons més singulars de les comarques gironines. Una oferta per gaudir en qualsevol moment de l'any del plaer de trobar-se enmig d'enlloc, a prop de tot allò que és important i molt lluny de tot allò que és urgent. Els trobaràs tots a la nova Guia Cases de Turisme Rural - Girona, Costa Brava Pirineu on s'han identificat i actualitzat tots els serveis que ofereixen.

Esperem que aquest nou portal et serveixi també per poder preparar aquests dies ideals amb consells i activitats que et proposem a través del Blog TRG que inaugurem amb aquest primer post.

Que gaudiu del Turisme Rural!