Blog / Allotjaments rurals

Allotjaments rurals

Acceptem gossos: cases rurals Petfriendly

Com que sabem que la teva mascota és un membre més de la família i que no pots concebre anar-te’n de vacances sense ella, moltes de les nostres cases rurals accepten animals, és a dir, són petfriendly.

Per saber quines de les cases rurals associades a Turisme Rural Girona accepten animals,

Llegir més »
Allotjaments rurals

Aprofita el cap de setmana per formar-te en una casa rural

Els establiments rurals són el lloc idoni per fer trobades i tallers amb professionals experts gràcies a l’entorn tranquil i natural en el qual estan ubicats. Algunes de les nostres cases rurals ja han començat a acollir activitats amb un o diversos experts en un tema que són compartides amb col·legues de professió o amics.

Llegir més »
Allotjaments rurals

Aquest estiu descobreix l’encant de les nostres cases rurals!

Viatgem a casa!

Som al mes de juny i molts de vosaltres ja deveu planejar què fer aquest estiu. La situació inesperada que ens ha provocat la Covid-19 ha fet que ens replantegem les vacances. Des de Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu tenim una proposta a fer-vos: descobrir l’encant de les nostres cases rurals i conèixer les comarques gironines.

Llegir més »
Allotjaments rurals

Cases rurals on remullar-te aquest estiu

Estàs buscant una casa rural per desconnectar uns dies o passar les vacances? Et ve de gust passar-te tot el dia a la piscina llegit un llibre, prendre el sol i relaxant-te? Sabem que molts de vosaltres sou amants de la tranquil·litat i que voleu passar aquests dies de descans al costat de la piscina,

Llegir més »
Allotjaments rurals

El lloguer d’habitacions, la modalitat ideal per desconnectar

Quan algú explica que ha passat el cap de setmana o les vacances en una casa rural, segurament imaginareu que ha llogat una casa sencera, amb un gran jardí, piscina i situada en un entorn natural únic. Us hem d’explicar que aquesta és la modalitat més coneguda del turisme rural però n’hi ha una altra que està lligada als orígens d’aquesta activitat i que us permetrà oblidar-vos de tot i viure moments de desconnexió completa: el lloguer d’habitacions.

Llegir més »
Allotjaments rurals

Gaudeix de la natura a les nostres cases rurals

Si un passeig per la natura se’t fa curt, et proposem escapar-te uns dies en una de les nostres cases rurals i gaudir dels paisatges de les comarques gironines, on una tercera part del territori està protegida pel seu interès natural.

La gran majoria de les cases rurals que formen part de l’Associació Turisme Rural Girona –

Llegir més »
Allotjaments rurals

Identifica les nostres cases de turisme rural

Seguint amb el Pla d’accions per implementar la nova imatge de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu, a partir de l’estiu les cases rurals associades s’identificaran amb un nou rètol que, segurament, trobareu a la seva porta d’entrada.

El disseny de la placa l’ha realitzat Versus Comunicació Gràfica,

Llegir més »
Allotjaments rurals

Ja pots consultar la Guia de cases rurals 2020 a ISSU

Una de les millores que hem incorporat recentment pel que fa a la promoció de les cases rurals associades a Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu és la digitalització de la Guia de cases rurals perquè sigui consultable des de qualsevol dispositiu mòbil. A través de la integració a plataforma de publicacions digitals ISSU,

Llegir més »