Vela Costa Brava – Pepa Bandera II

Vela Costa Brava El millor veler de la Costa Brava a disposició de grups d’empresa i familiars.

Per què el Pepa Bandera II? Perquè hi ha esdeveniments únics que marquen diferències. No és el mateix celebrar un acte d’empresa tancat en un despatx que a bord d’una goleta de 20 metres d’eslora; no és el mateix celebrar un casament o una festa d’aniversari en un restaurant que navegant al llarg de la Costa Brava.

Els patrons de l’embarcació, Sergi Medir i Pepa Salvador, són titulats de la marina Marcant. Sergi es va iniciar a la vela oceànica el 1975 a bord del buc escola JuanSebastià de Elcano, on va ocupar el càrrec de timoner. Va navegar amb el seu propi vaixell, el Pepa Bandera I, durant 7 anys al voltant del món. Pepa ha treballat de cuinera professional a restaurants, vaixells i empreses de càtering.

Des de Palamós, la ruta en direcció nord ens porta a descobrir les Illes Formigues, un grup de setze petits illots situats a 1.300 m de la punta d’en Canet, entre Palamós i Palafrugell. Aquests illots deuen el seu nom al fet de ser petits i nombrosos, amb una silueta de petits insectes, i són la senya d’identificació de l’horitzó marí de Palamós i Calella de Palafrugell.

El Pepa Bandera II us dóna la benvinguda a una experiència tant única com ancestral: navegar sentint com dominem la força del vent no només cohesionarà el vostre grup.

Informació i reserves
Vela Costa Brava – Pepa Salvador
Francesc Sabater, 1
17255 Begur
T. 629 71 86 38
Correu electrònic: info@velacostabrava.com
Pàgina web: www.velacostabrava.com

Si t'ha agradat, comparteix!
Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat