Empordàlia

Empordàlia és una cooperativa de vi i oli formada per la unió de petits productors de l’Empordà, que treballen la terra des de fa moltes generacions. Cultiven les oliveres centenària i ceps autòctons i vells com els van ensenyar els seus avis i besavis, amb respecte per la terra, seguint els mateixos valors i continuant el mateix camí per les generacions futures.

La cooperativa té dues agrobotigues a l’Alt Empordà, una a Pau i l’altra a Vilajuïga, on hi podreu trobar tota la gamma de vins DO Empordà i Olis de Pau produïts al celler d’Empordàlia. També hi trobareu un ampli ventall de productes agroalimentaris elaborats a l’Empordà, productes ecològics i de proximitat amb segell empordanès.

A l’agrobodega de Vilajuïga, a més, podreu gaudir d’un esmorzar de forquilla o d’un vermut, a l’espai L’Empordà a Taula.

Avantatge
Preu especial de 6,5 € per la visita a les seves instal·lacions de Pau que inclou un tast d’oli i vins, als clients allotjats en establiments associats a TURISME RURAL GIRONA.

Horari
Les visites guiades es realitzen de dimarts a divendres, a les 11 h i a les 16 h. Els caps de setmana a les 11 h. Es necessari reservar la visita prèviament.

Informació i reserves
Ctra. de Roses, s/n
17494 Pau (Alt Empordà)
T. 972 530 140
Correu electrònic: info@empordalia.com
Pàgina web: www.empordalia.com

Si t'ha agradat, comparteix!
Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat