Costa Brava Experience

Costa Brava Experience és una agencia de viatges que ofereix experiències reals i autèntiques als seus clients. El seu guia, en Xavi, té més de 20 anys d’experiència en el sector.

Són guies dels parcs naturals del Montgrí, Cap de Creus, Aiguamolls. Amb ells podràs visitar masies fortificades, conèixer l’Ermita, anar amb carruatge o a cavall. Disposen de moltes activitats pensades per a tots els públics com rutes de Senderisme, BTT, caiac, visites guiades per mar i també realitzen showcooking per a poder degustar els productes locals. A més, tenen paquets turístics que inclouen les activitats, amb allotjaments singulars i de gran qualitat.

Son una agència que aposten per la sostenibilitat, la responsabilitat i la col·laboració amb el territori. Tan és així que gran part dels col·laboradors formen part de la Carta Europea de Turisme Sostenible, i part dels diners que es paguen per fer l’activitat, són pel territori com a donació per a la recuperació d’alguna especie, manteniment de camins, o bé per aquell petit productor que haurà fet possible la visita a les seves instal·lacions.

Avantatge
Un descompte del 10% en les activitats contractades pels clients allotjats en establiments associats a TURISME RURAL GIRONA.

Informació i reserves
Correu electrònic: info@costabravaexperience.cat
T. +34 693 79 58 24
Pàgina web: costabravaexperience.cat

Si t'ha agradat, comparteix!
Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat